lauantai 24. syyskuuta 2011

Verkko-opetuksen käytänteitä

Perjantaina pidimme uusintana keväältä verkko-opetuksen hyvät käytänteet. Anne kertoi omista kokemuksistaan verkko-opetuksessa ja erityisesti ohjelmoinnoin ja ohjelmistokehityksen opetuksessa. ConnectPro auki ja koulussa -lappu oveen. Vinkkinä se, että USB-kuulokemikki on varmin tae äänen kuuluvuudelle. Teija esitteli englannin verkkokurssiaan ja sitä miten suulliset esitykset on hoidettu (ConnectPron tallenteet + vertaisarvioinnit tallenteista). Pirjo kertoi kyvyt.fi ePortfolion hyödyntämisestä venäjän opetuksessa. Katsoimme myös Katin ConnectPro -tallenteen verkko-opetuskokemuksista ja vinkkejä siitä miten kannattaa antaa palautetta. Lopuksi esittelin pikaisesti miten saada ääntä PowerPoint -esityksiin, miten hyödyntää Jing- ohjelmaa ja mitä iloa iSpringistä on PowerPointin kanssa.

2 kommenttia:

Kati kirjoitti...

Olin näköjään kaukaa viisas, kun keväällä tein tallenteen. Silloin olin Porvoossa samaan aikaan, kuin olisi pitänyt olla Pasilassa.

Sittemmin on aina ollut päällekkäisiä tilaisuuksia. Enpä arvannut, että tämäkin otos jää elämään pidemmäksi aikaa. Asia ei onneksi vanhene mihinkään - puhuja sen sijaan kyllä. :-)

Outi kirjoitti...

Niin, luultavasti tämä nauhoite esitetään seuraavassakin tilaisuudessa ihan jo siitäkin syystä, että verkko-opetus tuntuu joillekin olevan vielä vähän vierasta.