torstai 3. maaliskuuta 2011

Entertainment & Mobility: Connecting real and virtual worlds

Torstaina kävin seuraamassa Entertainment & Mobility: Connecting real and virtual worlds -aiheisia luentoja. Päivän luennot avasi Vineet Nayar (Chief Executive Officer HCL Technologies, Noida, India, LIDA Award winner in the “International” category). Hänen aiheensa oli HCL Technologies: Global enterprise relies on transparency and integration. Hänen mielestään yrityksen tärkein menestystekijä on se, että henkilöstö on tärkeämpi kuin asiakkaat (employees first, customers second). Se, että työntekijöiden osaamista arvostetaan ja heihin luotetaan, saa porukan tekemään tehokkaammin töitä. Tämä luento oli asiasisällöltään ehdottomasti paras kaikista seuraamistani esityksistä.

Vineet Nayar:  Global enterprise relies on transparency and integration.














John Matheny (Senior Vice President Communications & Communities, Yahoo!) piti tai luki, mitä ilmeisemmin jonkun toisen kirjoittaman esityksen kirjoitusvirheineen kaikkineen. Esityksen aiheena oli Pushing the Boundaries of the Mobile Internet. Tästä esityksestä tuli mieleen, että ovatkohan Yahoon trendit jo mennyttä maailmaa.

John Matheny, Senior Vice President Communications & Communities, Yahoo!


















Paul Henri Ferrand (Chief Marketing Officer, Global Consumer and SMB, Dell) piti hyvän ja havainnollisen esityksen aiheesta How Entertainment And Mobility Are Redefining The Workplace. Ferrand mainosti myös Dellin läppäriä, josta saa näytön kääntämällä tabletin. Dellin osastolla sen sijaa sai etsimällä etsiä kyseistä laitetta. Se oli sijoitettu perinteisten kannettavien joukkoon ilman minkäänlaista hypetystä. Joko laite ei toimi vielä tai sitä ei jostain syystä haluta myydä, ainakaan Saksan markkinoilla.

Paul Henri Ferrand, Chief Marketing Officer, Global Consumer and SMB, Dell


Ei kommentteja: